تبلیغات

آش بادمجان

آش بادمجانمواد مورد نیاز :

بلغور گندم : 1 پیمانهلوبیا قرمز : 1/2 پیمانهلوبیا سفید : 1/2 پیمانهعدس : 1 پیمانهنخود : ½ پیمانهبادمجان سرخ شده : 1 کیلوگرمقلم گوسفند : 1 عددکشک : 1 شیشه متوسطپیاز داغ و نعنا داغ : به میزان دلخواهنمک و فلفل سیاه و زرد چوبه : به مقدار لازم طرز تهیه آش بادمجان :

ابتدا حبوبات ها را جداگانه بپزید.
قلم گوسفند را نیز روی شعله قرار دهید تا با حدود یک لیتر آب بپزد تا نرم شود.
سپس بلغور ها را  شسته و حدود یک ساعت در آب نگه دارید، سپس به آب قلم اضافه کنید.
وقتی بلغورها نرم شد حبوبات ها را نیز بیفزائید تا با هم یکدست شوند.
کشک،  پیاز سرخ شده و بادمجان های سرخ شده و همچنین نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را در این مرحله بیفزائید، زیر شعله را کم کنید و منتظر بمانید تا آش جا بیفتد.
نصف کشک را برای تزئین روی آش نگه دارید.
بادمجان ها در آش باز می شود و حالت کشدار و خوبی به آش می دهد.

نکته ها :

1 – می توان بجای قلم گوسفند از عصاره گوشت گوسفند استفاده کرد. پختن این آش خالی از لطف نیست. یکبار آن را امتحان کنید. نوش جان

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار