تبلیغات

طرز تهیه ژله 7 لایه‌ای

شما می‌توانید طعم و رنگ ژله را به دلخواه تغییر دهید. استفاده از رنگ‌های مختلف ظاهر بسیار زیبایی به این ژله می‌بخشد.

7-layer-jello

مواد لازم: یک بسته پودر  ژله توت فرنگییک بسته پودر ژله لیمویک بسته پودر ژله آلبالویک بسته پودر ژله پرتغالیک بسته پودر ژله تمشکچهار و یک دوم پیمانه آب جوشچهار و یک دوم پیمانه آب سردیک و یک دوم پیمانه شیر خشکخامه به مقدار لازمیک دوم پیمانه گردوی خرد شده طرز تهیه: برای لایه اول، سه چهارم پیمانه آب را در یک ظرف مناسب بریزید و اجازه دهید به طور کامل بجوشد. سپس یک بسته پودر ژله آلبالو را در آب حل کنید. بعد از حل شدن، از روی حرارت بردارید و سه چهارم پیمانه آب سرد را به آن بیفزایید. به هم بزنید و در یک ظرف مناسب بریزید . به مدت 40 دقیقه در یخچال قرار دهید.برای لایه دوم، یک دوم پیمانه آب را بجوشانید. ژله توت فرنگی را در آن حل کنید و سپس یک دوم پیمانه آب سرد و یک دوم پیمانه شیر خشک را روی آن بریزید. سپس خوب به هم بزنید و روی لایه اول بریزید. برای 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.برای لایه سوم، سه چهارم پیمانه آب را بجوشانید.  پودر ژله لیمو را اضافه کنید و هم بزنید. از روی حرارت بردارید . سه چهارم پیمانه آب سرد روی آن بریزید . سپس روی لایه دوم بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.برای لایه چهارم، یک دوم پیمانه آب داغ آماده کنید و دوباره پودر ژله لیمو را در آن حل کنید. از روی حرارت بردارید و یک دوم پیمانه آب سرد و یک دوم پیمانه شیر خشک به آن اضافه کنید. روی لایه سوم بریزید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.برای لایه پنجم، سه چهارم پیمانه آب جوش بردارید و پودر ژله پرتغال را به آن اضافه کنید از روی حرارت بردارید و سه چهارم پیمانه آب سرد به آن بیفزایید. به هم بزنید و روی لایه چهارم بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.برای لایه ششم، یک دوم پیمانه آب جوش بردارید و پودر ژله تمشک را در آن حل کنید. از روی حرارت بردارید و به آن یک دوم پیمانه آب سرد و یک دوم پیمانه شیر خشک به آن اضافه کنید. روی لایه پنجم بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.برای لایه هفتم، سه چهارم پیمانه آب داغ آماده کنید و پودر ژله توت فرنگی را در آن حل کنید. از روی حرارت بردارید و یک دوم پیمانه آب سرد و یک دوم پیمانه شیر خشک به آن اضافه کنید و روی لایه ششم بریزید و اجازه دهید 30 دقیقه در یخچال بماند. سپس با خامه و گردوی خرد شده آن را تزیین کنید.

loading...

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار