تبلیغات

طرز تهیه کیک ژله‌ای

این کیک یکی از خوشمزه‌ترین و نرم ترین کیک‌هایی است که تا به حال خورده‌اید. شما می‌توانید این کیک را به همراه توت فرنگی تازه سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه‌ی این کیک: یک بسته 510 گرمی پودر کیک3 عدد تخم مرغ ( این تعداد ممکن است بر روی بسته بندی کیک متفاوت باشد. بهتر است بر اساس دستورالعمل موجود بر روی بسته بندی عمل کنید)یک سوم پیمانه کره یا یک سوم پیمانه روغنیک پیمانه آبیک بسته 85 گرمی ژلاتینخامه برای تزیینمیوه مورد نظر (اختیاری و دلخواه) طرز تهیه: کیک خود را بر اساس دستورالعمل موجود بر روی بسته بندی آماده کنید.اجازه دهید روی سینی کاملا خنک شود.با استفاده از یک چنگال بر روی کیک سوراخ‌هایی ایجاد کنید.ژلاتین خود را بر اساس دستورالعمل موجود بر روی آن آماده کنید.حالا ژله آماده شده را به آرامی روی کیک خنک شده بریزید.کیک را داخل یخچال بگذارید تا ژله روی آن خودش را بگیرد.کیک را روی بشقاب یا ظرف مناسب سرو، قرار دهید.خامه مورد نظر را روی آن بریزید و با میوه تزیین نمایید. شما می‌توانید کیک اضافی را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

loading...

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار