تبلیغات

طرز تهیه کیک هویج و گردو خوشمزه

در مجله آشپزی این هفته قصد داریم طرز تهیه یک کیک خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.

carrot cake

این کیک هویج ساده و سریع بهترین و خوشمزه ترین عصرانه در روزهای بهاری است. با ترکیب هویج، گردو، پودر نارگیل و ادویه جات تند می توان یک کیک خوش طعم و عالی درست کرد. این کیک مرطوب را می توانید با آیسینگ ماسکارپونه تزئین کنید.

مواد مورد نیاز: ۷۵ گرم آرد½ قاشق چای خوری پودر زنجبیل½ قاشق چای خوری پودر دارچین½ قاشق چای خوری بکینگ پودر۲ عدد هویج رنده شده۵۰ گرم گردو خرد شده۳۰ گرم پودر نارگیل۷۵ گرم شکر قهوه ای۲ عدد تخم مرغ۳ قاشق غذاخوری آب پرتقال۷۵ گرم کره ذوب شده مواد لازم برای آیسینگ: ۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه۳ قاشق غذاخوری پودر شکر۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل

در ابتدا فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم می کنیم و بعد داخل قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی قرار می دهیم.

آرد، ادویه جات و بکینگ پودر را با هم در ظرفی ترکیب می کنیم.

گردو، نارگیل، شکر و هویج را به مواد خشک اضافه می کنیم.

تخم مرغ، آب پرتقال و کره را اضافه کرده و هم می زنیم.

مواد را داخل قالب می ریزیم و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.

سپس از فر بیرون آورده و منتظر می مانیم تا سرد شود.

برای درست کردن آیسینگ، ماسکارپونه، پودر شکر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کرده هم می زنید تا مواد کاملا نرم و یکدست شود.

سپس آیسینگ را روی کیک می ریزیم و با گردو روی آن را تزئین می کنیم.

امیدوارم از طعم بی نظیر این نوع کیک هویج لذت ببرید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات لینکی

جدیدترین اخبار