تبلیغات

طرز تهیه نان تخمه ای

اگر به دنبال یک نان خوشمزه و متفاوت هستید ما نان با طعم آجیل را به شما پیشنهاد میکنم.

Seed and Nut Bread

این دستور نان که برای اولین بار در رستورانی در کپنهاگ درست شده است بی نهایت ساده، خوشمزه و سیر کننده است به خصوص زمانی که همراه با مربا یا پنیر سرو شود. البته دستور تهیه این نان کاملا سلیقه ای است و هر نوع تخمه یا آجیلی که دوست داشته باشید می توانید به آن اضافه کنید.

مواد مورد نیاز: ۱ پیمانه بادام خام۱ پیمانه گردوی خام۱ پیمانه بذر کتان۱ پیمانه تخمه آفتابگردان۱ پیمانه تخمه کدو۱ پیمانه کنجد۵ عدد تخم مرغ۱ و نیم قاشق چای خوری نمک دریایی نکته:

از آن جایی که این دستور کاملا سلیقه ای است می توانید هر تخمه یا آجیلی که دوست دارید به آن اضافه کنید فقط باید نسبت پیمانه ها را رعایت کنید "۲ پیمانه آجیل – ۴ تا ۵ پیمانه تخمه”

گام اول:

فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. تمام مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید.

گام دوم:

مواد را با یک قاشق بزرگ خوب هم بزنید.

گام سوم:

داخل قالب نان کاغذ روغنی قرار دهید.

گام چهارم:

مواد را داخل قالب بریزید و سطح روی آن را با قاشق صاف کنید.

گام پنجم:

قالب را به مدت ۱ ساعت در فر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. این نان کمی سفت است و حالت خمیری ندارد و وقتی روی آن با می زنید باید صدای توخالی داشته باشد.

در آخر نان را اسلایس کنید تا به راحتی بتوانید در طول روز همراه با مربا و پنیر سرو کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات لینکی

جدیدترین اخبار