تبلیغات

پودینگ تافی؛ صبحانه‌ای متفاوت و خوشمزه

پودینگ تافی، یک صبحانه کاملا مقوی و خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

پودینگ تافی، یک صبحانه کاملا مقوی و خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.


مواد مورد نیاز:


آرد (الک شده): 2 پیمانهکره (نرم شده): 14 ق ستخم مرغ: 2 عددشکر قهوه ای: یک و سه چهارم پیمانهخرما: 170 گرمآب: 1 پیمانهنمک: 1 ق چبیکینگ پودر: 2 ق چخامه صبحانه: دوسوم پیمانه  پودینگ تافی


روش پخت


1. خرما را همراه آب و بیکینگ پودر درون قابلمه ای ریخته و به مدت 5 دقیقه روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. بعد آن را از روی حرارت بردارید و در دستگاه غذاساز همراه با آب کاملا مخلوط کنید.


2. آرد را همراه با 9 قاشق سوپخوری کره داخل کاسه ای به وسیله همزن برقی مخلوط کنید. بعد تخم مرغ، 1 پیمانه شکر قهوه ای و نمک را به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود. سپس آن را به مخلوط خرما اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط کنید.


3. مخلوط مواد را با استفاده از قاشقی داخل قالب های مافین که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده، بریزید.


4. قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 25 دقیقه قرار دهید تا بپزد.


5. برای تهیه سس تافی: بقیه شکر قهوه ای را همراه با خامه و بقیه کره داخل قابلمه ای کوچک ریخته و با استفاده از چنگالی بزنید تا مخلوط شود. بعد برای چند دقیقه بر روی حرارت پایین قرار دهید تا به جوش آید.


6. پودینگ را از فر خارج کرده و در ظرفی برگردانید. بعد سس تافی را روی آن بریزید و با میوه های دلخواه تزیین کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات لینکی

جدیدترین اخبار