تبلیغات

طرز تهیه غذای هندی کرما چیکن

اگر علاقمند به غذاهای هندی هستید کرماچیکن یا همان مرغ کرما می تواند پیشنهاد خوبی برای شما باشد. این غذای خوشمزه و تند داخل سس پیاز، بادام هندی و ادویه جات تهیه می شود.

crema chicken مواد لازم: ۲ تا ۳ عدد سینه مرغ بدون استخوان۴ حبه سیر۱ عدد زنجبیل تازه½ قاشق چای خوری زردچوبهآب نصف لیمو۲ عدد پیاز متوسط۱ عدد فلفل تند½ قاشق چایخوری تخمه رازیانه½ پیمانه بادام هندی و مقداری اضافه برای تزئین۳ قاشق غذاخوری ماست۲ قاشق غذاخوری کره + ۱ بند انگشت روغن۱ عدد چوب دارچین۳ عدد تخمه هل۱ قاشق چای خوری ادویه تند۱ قاشق چای خوری پودر تخمه گشنیز۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری خامهنمکآبگشنیز خرد شده دستور تهیه:

سینه مرغ را در اندازه های کوچک مکعبی خرد کنید.

سیر و زنجبیل را پوست گرفته و روی مرغ رنده کنید.

½ قاشق چای خوری پودر زردچوبه، ۱ قاشق چای خوری نمک و آب نصف لیمو را به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید و به همه جای مرغ برسد. سپس مرغ را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

پیازها را پوست گرفته و خرد کنید. فلفل را نیز خرد کنید و به همراه تخم گشنیز به پیاز اضافه کنید. مواد را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و به مدت ۱ الی ۲ دقیقه آسیاب کنید تا تبدیل به پوره شود. سپس پوره به دست آمده را کنار بگذارید.

دوباره داخل همان ظرف مخلوط کن بادام هندی ها را همراه با ۳ قاشق غذاخوری ماست مخلوط کنید. (نیاز نیست ظرف مخلوط کن را بشوئید.) شاید در این مرحله نیاز باشد که کمی آب به مواد اضافه کنید.

کره را داخل تاوه روی شعله قرار دهید و به اندازه ۱ بند انگشت هم روغن اضافه کنید تا کره نسوزد.

crema-chicken-3

پوره پیاز را به روغن اضافه کنید و به مدت ۶ الی ۷ دقیقه سرخ کنید تا کاملا خشک شود و روغن از آن جدا شود. در این مرحله باید کاملا صبور باشید تا خامی پیاز که ماده اولیه ما را تشکیل می دهد گرفته شود.

در مرحله بعد دارچین، هل، ادویه تند، فلفل قرمز، پودر گشنیز و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مواد را به مدت ۱ الی ۲ دقیقه سرخ کنید.

در این مرحله مرغ ها را به مواد داخل تاوه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مرغ ها نیمه پز شود.

crema-chicken-2

سپس کمی آب اضافه کنید تا سس غذا درست شود. مقدار آب بستگی به میزان غلظتی که می خواهید دارد. نمک را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت متوسط بپزد.

در آخر کمی خامه سنگین و به اندازه یک مشت گشنیز خرد شده به مواد اضافه کنید.

سپس روی آن را با بادام هندی، گشنیز و زنجبیل تزئین کنید و با برنج میل کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار